Ο ηλεκτρολόγος Χαριτάκης Αντώνης  εξειδικεύεται στα συστήματα ασφαλείας, παρέχοντας τις σχετικές με αυτά υπηρεσίες με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Παράλληλα, οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν από εμάς τον αντίστοιχο εξοπλισμό στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Είμαστε δίπλα σας για να φροντίσουμε για την ασφάλεια σας και την προστασία του χώρου σας.

Τοποθέτηση Συστήματος Συναγερμού

Τα Συστήματα συναγερμού είναι απαραίτητα για κάθε επιχείρηση, βιοτεχνία, βιομηχανία και γενικά χώρο που χρήζουν προστασίας. Ταυτόχρονα, όμως, είναι απαραίτητο στις μέρες μας να έχουμε εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού και στο σπίτι μας. Ο συναγερμός έχει πολλά οφέλη και θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά σαν μέθοδο προστασίας από όλους μας. Για αρχή, μας συμφέρει οικονομικά γιατί το κόστος επένδυσης για την εγκατάσταση συναγερμού δεν συγκρίνεται καν σε σχέση με το κόστος της απώλειας των περιουσιακών στοιχείων. Το κόστος που θα επενδύσουμε σε ένα καλό και λειτουργικό σύστημα συναγερμού θα μας προστατεύσει όχι μόνο την περιουσία μας αλλά και την ασφάλεια μας και οι περισσότεροι από μας δεν μπορούμε να βάλουμε τιμή στην ασφάλεια την δική μας και της οικογένειας μας.

Η ύπαρξη συστήματος ασφαλείας λειτουργεί αποτρεπτικά. Ένας επίδοξος διαρρήκτης που θα προσπαθήσει να παραβιάσει την ασφάλεια του σπιτιού μας με το που αντιληφθεί την ύπαρξη συναγερμού είναι σίγουρο ότι θα αποθαρρυνθεί. Τα περισσότερα συστήματα ασφαλείας διαθέτουν συστήματα που ειδοποιούν άμεσα όχι μόνο τον ιδιοκτήτη του κτηρίου που πρόκειται να γίνει η παραβίαση αλλά και ειδοποιεί και την αστυνομία.

Έτσι τα συστήματα συναγερμού μας παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια για εμάς, την οικογένεια μας και την περιουσία μας.

Επιπρόσθετα, σε περίπτωση που έχουμε κάποια ασφαλιστική κάλυψη από κάποια ασφαλιστική εταιρεία υπάρχει πιθανότητα μείωσης των ασφαλίστρων μας. Έτσι όταν θα κάνουμε κάποια ασφάλεια αν έχουμε σύστημα συναγερμού θα έχουμε το όφελος της μείωσης του κομίστρου από την ασφαλιστική.

Τα συστήματα ασφαλείας γενικότερα, είναι συσκευές που εντοπίζουν και προλαμβάνουν μια παράνομη είσοδο κάποιου εισβολέα. Γενικά τα συστήματα ασφαλείας και πιο συγκεκριμένα το σύστημα συναγερμού μεταφέρει σήμα στον κεντρικό σταθμό ελέγχου όταν εντοπίσει κάποιο πρόβλημα στην ασφάλεια του σπιτιού μας. Στη συνέχεια, ο κεντρικός σταθμός ελέγχου ενεργοποιεί το σύστημα συναγερμού, ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη του κτηρίου που γίνεται η παραβίαση και ειδοποιεί το 24ώρο κέντρο ελέγχου το οποίο θα αντιδράσει άμεσα για την προστασία του χώρου μας.

Οφέλη εγκατάστασης συστήματος σπιτιού:

• Μειώνουμε δραστικά το ποσοστό διάρρηξης
  • Νιώθουμε ασφάλεια για την σωματική ακεραιότητα μας
  • Νιώθουμε ασφάλεια για την περιουσία μας
  • Προστατεύουμε εμάς και τους αγαπημένους μας.